Uresničujemo vaše želje.
Ker samo enkrat gradimo.
Velikost besedila:  
INGRA Stanislav Klemenčič, s. p.
Črešnjevci 88 a, 9250 G. Radgona
T: 02/ 564 91 00, E: info@ingra.si
Katalog hiš

Želim si izposoditi Ingra katalog hiš in izbrati svoj sanjski dom!

Želim katalog
 
 
Kako vem, kakšna je lahko nadstrešnica kot enostaven objekt?

Letos praznujemo 25. obletnico ustanovitve podjetja!


Pred 25. leti smo 1. junija 1991 ustanovili naše podjetje. Bili so neki drugi časi, tik pred osamosvojitvijo, časi, ko smo imeli povsod prilepljene in našite napise "Slovenija, moja dežela...", časi, ko smo bili polni upanja, časi, ko smo komaj čakali, da bo drugače - bolje...
 

Marsikaj se je v teh 25. letih spremenilo - v našem podjetju so zelo hitro (že leta 1993!) risalne deske zamenjali računalniki z monitorji v velikosti starih tv-jev, podatke smo sicer še vedno fizično prenašali (kasete, diskete), a s pojavom e-pošte smo uredili tudi to :). Prepoznavnost podjetja je bila vedno večja tudi zahvaljujoč novim medijem.
 

Danes smo spet v nekih posebnih časih, ko marsikaj v Sloveniji ne poteka tako, kot bi pričakovali, a upanje še vedno ostaja. Mora. Moramo verjeti v nov, boljši jutri in se vsak dan truditi za to, da bo ta "jutri" že naslednji dan. Samo dobra dejanja štejejo!
 

Ker ni mehkejše blazine od čiste vesti, se bomo tudi mi še naprej trudili delati dobro in pošteno - to dolgujemo vsem sedanjim in bodočim graditeljem.
 

Vsem, ki ste nam pomagali, ko smo bili najbolj v dvomih in nam pokazali pravo pot, vsem, ki ste nam zaupali izdelavo projekta, in vsem, ki še vedno verjamete v nas, najlepša hvala!
 

Obljubljamo, da se bomo trudili še naprej in utrinke našega dela predstavljali tudi na FB, twitterju itd.


Nameravate graditi in potrebujete projektno dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja, izvedbo del ipd.?


Izberite nas, ker:


smo uveljavljeno družinsko podjetje z več kot dvajsetletno tradicijo priprave projektne dokumentacije za stavbe po vsej Sloveniji. Objekti, ki smo jih projektirali v našem podjetju, niso zgrajeni le na našem območju Štajerske, ampak tudi na Gorenjskem, v Osrednji Sloveniji in vseh ostalih pokrajinah. Po naših projektih so poleg enostanovanjskih stavb zgrajeni še številni apartmajski in večstanovanjski objekti, hlevi, proizvodne hale, trgovski centri, ambulante in podobno.
  • smo specializirani za pripravo projektne dokumentacije IDP, IDZ, PGD, PZI in PID
  • v 25 letih smo izdelali ca. 5000 različnih projektov
  • vsa leta isti TRR, bonitetna ocena AA
  • delujemo na področju celotne Slovenije
  • smo cenovno ugodni
  • investitorje vodimo skozi celoten upravni postopek
  • svetujemo tudi med izvajanjem nadzora nad gradnjo
  • zavedamo se, da je kakovosten načrt osnovni pogoj za kakovostno izvedbo gradnje

   


Vodimo vas skozi celoten postopek pridobitve gradbenega dovoljenja


Postopek urejanja projektne dokumentacije za gradnjo je časovno en najbolj dolgotrajnih upravnih postopkov. Z izbiro pravega projektanta, ki investitorja skrbno spremlja v vsaki fazi urejanja dokumentacije, pa je možno ta postopek bistveno poenostaviti. Investitorje vodimo skozi celoten postopek, ki zajema izdelavo različnih projektov:   + idejni  projekt (IDP)
+ idejna zasnova (IDZ)
+ projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD)
+ projekt za izvedbo (PZI)
+ projekt izvedenih del (PID)

Kontaktirajte nas !
   
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke