Uresničujemo vaše želje.
Ker samo enkrat gradimo.
Velikost besedila:  
INGRA Stanislav Klemenčič, s. p.
Črešnjevci 88 a, 9250 G. Radgona
T: 02/ 564 91 00, E: info@ingra.si

Mnenja strank

 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
 
Jožica, občina Moravče

Hvala za dobro opravljeno delo. Veliko uspehov vam želi družina R.
 
 
Anton, občina Cerkno

Danes sem prejel gradbeno dovoljenje. V zadovoljstvo mi je bilo sodelovati z vami in upam, da se bo še kdo odločil za vas iz našega konca. Meni vas je priporočil T. A. iz Idrije.
 
 
Bojan, Klavdija, Mitja in Žiga, občina Ptuj

Z gradnjo smo pričeli maja 2006, novembra 2007 smo bili vseljeni, fasado smo naredili junija 2008. S hišo in bivanjem v njej smo izredno zadovoljni. Če slučajno kdo podvomi v kvaliteto projekta, smo pripravljeni kadarkoli potrditi odlično uporabnost le-tega. Veseli smo, da smo »naleteli« na vas… Z veseljem tudi postrežemo s kakršno koli informacijo oz. izkušnjo, ki smo jo pridobili ob gradnji te hiše. Vam pa želimo obliko poslovnih uspehov in predvsem zadovoljnih strank! Vas priporočamo!
 
 
David, občina Trebnje

Naj vam povem, da mi je bilo v VELIKO veselje sodelovati z vami in vas lepo pozdravljam.
 
 
Marko, občina Litija

Z veseljem vam sporočam, da smo danes na podlagi z vaši strani izdelanega PGD brez problemov pridobili gradbeno dovoljenje. Moram poudariti, da so na UE pohvalili natančno in lično izdelan projekt. Zato se vam zahvaljujem…
 
 
Mojca, občina Domžale

…Sem bila na upravni enoti zaradi razjasnitve tiste služnosti – smo vse uredili. Z veseljem vam sporočam, da je gospa zelo pohvalila vaš bilo. Jaz ga vsakemu, s katerim se pogovarjam o teh zadevah, priporočam. Ostanite tako dobri na strokovnem področju, o prijaznosti pa ocena +5. Še tako naprej…
 
 
Anita in Simon, občina Celje

…Želim vam sporočiti še, da sva bila zelo zadovoljna, saj sva gradbeno dovoljenje pridobila le slab mesec in pol za tem, ko sva imela zaključeno dokumentacijo z vaše strani. Hvala še enkrat za trud in vsa pojasnila, saj je to prispevali k hitri izdaji papirjev.
 
 
Sonja in Erik, občina Vipava

Sporočamo vam, da imamo pravnomočno gradbeno dovoljenje za projekt, ki se nam ga pripravili. Hvala lepa za vaše delo in vso pomoč.
 
 
Slavko, občina Laško

Rad bi vas obvestil, da smo v petek prejeli gradbeno dovoljenje za gradnjo hiše. Ob tej priložnosti bi se vam in vsem, ki ste sodelovali pri pripravi dokumentacije zahvalil za sodelovanje in v kolikor bi v času gradnje potreboval kakšen nasvet, se vam že vnaprej zahvaljujem za pripravljenost za pomoč.
 
 
Matej in Biserka, občina Laško

Z veseljem in rahlo zamudo vam sporočava, da sva dobila gradbeno dovoljenje. Ob tem bi se vam zahvalila za sodelovanje in hiter odziv pri reševanju vseh nastalih problemov pri pridobivanju gradbenega dovoljenja.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Katalog hiš

Želim si izposoditi Ingra katalog hiš in izbrati svoj sanjski dom!

Želim katalog
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke