Uresničujemo vaše želje.
Ker samo enkrat gradimo.
Velikost besedila:  
INGRA Stanislav Klemenčič, s. p.
Črešnjevci 88 a, 9250 G. Radgona
T: 02/ 564 91 00, E: info@ingra.si

Mnenja strank

 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>
 
Anita in Simon, občina Celje

…Želim vam sporočiti še, da sva bila zelo zadovoljna, saj sva gradbeno dovoljenje pridobila le slab mesec in pol za tem, ko sva imela zaključeno dokumentacijo z vaše strani. Hvala še enkrat za trud in vsa pojasnila, saj je to prispevali k hitri izdaji papirjev.
 
 
Sonja in Erik, občina Vipava

Sporočamo vam, da imamo pravnomočno gradbeno dovoljenje za projekt, ki se nam ga pripravili. Hvala lepa za vaše delo in vso pomoč.
 
 
Slavko, občina Laško

Rad bi vas obvestil, da smo v petek prejeli gradbeno dovoljenje za gradnjo hiše. Ob tej priložnosti bi se vam in vsem, ki ste sodelovali pri pripravi dokumentacije zahvalil za sodelovanje in v kolikor bi v času gradnje potreboval kakšen nasvet, se vam že vnaprej zahvaljujem za pripravljenost za pomoč.
 
 
Matej in Biserka, občina Laško

Z veseljem in rahlo zamudo vam sporočava, da sva dobila gradbeno dovoljenje. Ob tem bi se vam zahvalila za sodelovanje in hiter odziv pri reševanju vseh nastalih problemov pri pridobivanju gradbenega dovoljenja.
 
 
Primož, občina Ljubljana

Dobili gradbeno dovoljenje. Hvala za pomoč in sodelovanje. Vas bom priporočil tudi drugim.
 
 
Mojca in Goran, občina Krško

Z velikim veseljem vam sporočava, da sva v četrtek pridobila pravnomočno gradbeno dovoljenje… Res se vam zahvaljujeva za korektno, profesionalno in še zlasti res hitrostno sodelovanje. Vsekakor vas bova priporočila komu, ki se bo lotila takšnega projekta…
 
 
Polona in Aleš, občina Medvode

Z veseljem vam sporočava, da nama je danes UE končno izdala gradbeno dovoljenje :-). Z gradnjo pa že tudi začneva v tem tednu… Najlepše hvala za ves vaš čas in pomoč.
 
 
Tomaž, občina Godovič

Najprej iskrena hvala za kooperativnost in razumevanje zaradi časovne stiske (vlogo sem lahko oddal pravočasno). Uspešno delo še naprej.
 
 
Simona in Roman, občina Brezovica

Najlepše hvala! :)
 
 
Karmen in Janko, občina Zagorje ob Savi

Končno sva pridobila gradbeno dovoljenje. Z vami sva bila zelo zadovoljna in se vam najlepše zahvaljujeva za vso pomoč.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Katalog hiš

Želim si izposoditi Ingra katalog hiš in izbrati svoj sanjski dom!

Želim katalog
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke