Uresničujemo vaše želje.
Ker samo enkrat gradimo.
Velikost besedila:  
INGRA Stanislav Klemenčič, s. p.
Črešnjevci 88 a, 9250 G. Radgona
T: 02/ 564 91 00, E: info@ingra.si

Mnenja strank

 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
 
Primož, občina Ljubljana

Dobili gradbeno dovoljenje. Hvala za pomoč in sodelovanje. Vas bom priporočil tudi drugim.
 
 
Mojca in Goran, občina Krško

Z velikim veseljem vam sporočava, da sva v četrtek pridobila pravnomočno gradbeno dovoljenje… Res se vam zahvaljujeva za korektno, profesionalno in še zlasti res hitrostno sodelovanje. Vsekakor vas bova priporočila komu, ki se bo lotila takšnega projekta…
 
 
Polona in Aleš, občina Medvode

Z veseljem vam sporočava, da nama je danes UE končno izdala gradbeno dovoljenje :-). Z gradnjo pa že tudi začneva v tem tednu… Najlepše hvala za ves vaš čas in pomoč.
 
 
Tomaž, občina Godovič

Najprej iskrena hvala za kooperativnost in razumevanje zaradi časovne stiske (vlogo sem lahko oddal pravočasno). Uspešno delo še naprej.
 
 
Simona in Roman, občina Brezovica

Najlepše hvala! :)
 
 
Karmen in Janko, občina Zagorje ob Savi

Končno sva pridobila gradbeno dovoljenje. Z vami sva bila zelo zadovoljna in se vam najlepše zahvaljujeva za vso pomoč.
 
 
Marinka in Matej, občina Gorenja vas - Poljane

… Obenem pa bi se rada vam in vašim sodelavcem zahvalila za vašo profesionalnost, ažurnost in še bi lahko naštevala… Tako da na koncu (po vseh dopolnitvah) s pridobitvijo gradbenega dovoljenja res nisva imela težav, pa tudi odškodnini sva se izognila…
 
 
Andrej in Tatjana, občina Ljubljana

Ko se človek sreča z gradnjo, ki jo po navadi res počne le enkrat v življenju, se mu poraja nešteto vprašanj in skrbi, ki so za vas same po sebi umevne, za naju pa je bila skoraj znanstvena fantastika. Vendar pa sva z vašo pomočjo tudi midva dočakala pravnomočnost gradbenega dovoljenja. Zato se vam ob tej priliki zahvaljujeva za vso vašo prijaznost, zanesljivost, korektnost, pomoč in vse informacije pri pridobivanju gradbenega dovoljenja. Tako da sva tudi z gradnjo že pričela. Naj dodava še to, da se bodo iz najinih ust širile za vaše podjetje same pohvale in tudi priporočila tistim, ki naju povprašajo glede projektiranja hiše. Iz srca pa vam želiva veliko poslovnih kakor tudi osebnih uspehov.
 
 
Natalija in Boštjan, občina Slovenska Bistrica

…Ne moreva mimo tega, da vas ne bi že pred samim zaključkom projekta pohvalila. Resnično sva zadovoljna z vašim delom in pristopom, prav tako s samo dokumentacijo. Do sedaj je vse potekalo na zelo visokem nivoju strokovnosti, kare se kaže tudi v izredno hitro pridobljenih soglasjih. Resnično sva vam hvaležna.
 
 
Mihaela in Srečko, občina Štore

Pred petimi leti sva z možem kupila pri vas načrt hiše… Moram vam povedati, da vsi občudujejo ta vaš načrt, ker je hiša res lepa, notranjost nje pa zelo ekonomična in prostorna. V njej že stanujemo dve leti in še nismo ugotovili kakšnih napak, ki bi pokvarile življenje v njej. Hvaležni smo vam za dobro sodelovanje in vam želimo še nadaljnjih uspehov v podjetju.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Katalog hiš

Želim si izposoditi Ingra katalog hiš in izbrati svoj sanjski dom!

Želim katalog
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke