Uresničujemo vaše želje.
Ker samo enkrat gradimo.
Velikost besedila:  
INGRA Stanislav Klemenčič, s. p.
Črešnjevci 88 a, 9250 G. Radgona
T: 02/ 564 91 00, E: info@ingra.si
 

Povpraševanje


Stopite z nami v stik preko kontaktnega obrazca

* Kaj bi nas radi vprašali


* Ime in priimek


* E-pošta


* Telefon

Občina gradnje


Katastrska občina


Parcelna številka 
* To polje je potrebno obvezno izpolniti.
 
 
Gašper, občina Borovnica (avgust 2012)

Končno Vam lahko sporočim, da sem dobil gradbeno dovoljenje. Gradbena dela so se začela z dnem pridobitve dovoljenja, tako da bomo kar lepo začeli. Ko bo zadeva pod streho, dobite kako sliko. Hvala za ves trud, ki ste ga vložili v ta dolgotrajen proces pridobivanja dovoljenja.


 
Darja, občina Zagorje ob Savi (december 2016)
Hvala za obvestilo, tudi jaz sem končno prejela. Rada bi se Vam in vasi celotni ekipi zahvalila za vas trud in vso prejeto dokumentacijo.
Veliko uspehov se naprej.

Lepo Vas pozdravljam!
 
Blaž in Vesna, občina Krško (november 2014)
Pozdravljeni.
Včeraj sva prejela gradbeno dovoljenje. V prvi vrsti bi se rad zahvalil g. Branku Maniču za zelo lep sprejem, ko smo se prvič dobili. Zelo nama je pomagal pri odločitvi, kakšno hišo bova gradila, in skupaj smo naredili to, kar sva si midva želela.
Zahvala gre tudi g. Antonu Zardavcu, g. Stanislavu Klemenčiču in ostali ekipi, ki nama je vedno znala odgovoriti na vprašanja, ki so se pojavljala. Ravno tako ste naju znali pomiriti in stvari peljali po pravi poti.
Gradbeno dovoljenje je bilo izdano brez vseh pripomb in dopolnil, kar veliko pove o tem, kako ste dobri na tem področju. Ravno zaradi tega sva se tudi odločila, da boste vi izvajali gradbeni nadzor, ker veste, kako stvari stojijo in vem, da nama boste znali svetovati.
Hvala še enkrat.
Blaž in Vesna
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke