Uresničujemo vaše želje.
Ker samo enkrat gradimo.
Velikost besedila:  
INGRA Stanislav Klemenčič, s. p.
Črešnjevci 88 a, 9250 G. Radgona
T: 02/ 564 91 00, E: info@ingra.si
 

Povpraševanje


Stopite z nami v stik preko kontaktnega obrazca

* Kaj bi nas radi vprašali


* Ime in priimek


* E-pošta


* Telefon

Občina gradnje


Katastrska občina


Parcelna številka 
* To polje je potrebno obvezno izpolniti.
 
 
Andrej, občina Sodražica (maj, 2015)

Pozdravljeni,

evo končno so izdali gradbeno dovoljenje. Zahvaljujem se vam za vaš trud in potrpežljivost, tako z mano, kot z državnimi organi. Sem vesel in zadovoljen. Če bi še enkrat začel, bi se ravno tako obrnil na vas.

Hvala še enkrat. Če bi bili kje bližje bi skočili na kakšno pijačko. Mogoče pa pride kakšna prilika.
LP Andrej


 
Ines in Boris, občina Pivka (oktober 2016)
Živjo.

Na forumih sem veliko brala, da je začetek gradnje najbolj stresen (zbiranje vseh papirjev). No, mi nismo občutili niti kanček stresa. Vse nam je gladko teklo. Že ko sva bila prvič pri vas, sva vedela, da se nisva zmotila. Res delate na nivoju in vesela sem, da ste mi lahko projekt delali vi. Lahko rečem, da z veseljem plačaš projekt. No, saj sem vam pravila, da so tudi na UE in na občini v Pivki prvič prejeli tako LIČNO izdelan projekt. So se zaposleni kar zbirali v krogu :)

Vsekakor bom o vas širila pozitiven in dober glas. Vsakemu bi vas priporočila. Smo na vezi.

Lepe praznike.

Ines
 
Bojan, Klavdija, Mitja in Žiga, občina Ptuj
Z gradnjo smo pričeli maja 2006, novembra 2007 smo bili vseljeni, fasado smo naredili junija 2008. S hišo in bivanjem v njej smo izredno zadovoljni. Če slučajno kdo podvomi v kvaliteto projekta, smo pripravljeni kadarkoli potrditi odlično uporabnost le-tega. Veseli smo, da smo »naleteli« na vas… Z veseljem tudi postrežemo s kakršno koli informacijo oz. izkušnjo, ki smo jo pridobili ob gradnji te hiše. Vam pa želimo obliko poslovnih uspehov in predvsem zadovoljnih strank! Vas priporočamo!
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke