Uresničujemo vaše želje.
Ker samo enkrat gradimo.
Velikost besedila:  
INGRA Stanislav Klemenčič, s. p.
Črešnjevci 88 a, 9250 G. Radgona
T: 02/ 564 91 00, E: info@ingra.si

Projekti hiš


Kljub temu da izdelujemo projektno dokumentacijo za vse vrste stavb, pa največji delež predstavljajo projekti enostanovanjskih stavb. Prav vsi projektanti izdelujejo individualno projektno dokumentacijo, tj. projekte po naročilu. Vsak tak objekt je torej načrtovan povsem v skladu z željami posameznega investitorja. Veliko projektantov pa poleg individualne projektne dokumentacije ponuja tudi t. i. tipske projekte oz. tipske načrte. V našem podjetju imamo izdelan katalog tipskih projektov, ki vsebuje ca. 300 različnih tipov stanovanjskih hiš. Vsi so bili najprej projektirani po naročilu individualnih investitorjev.

Investitorji pogosto ne vedo, kaj lahko pričakujejo od »tipskega projekta« in kaj od »projekta po naročilu«, da so vse hiše nizkoenergijske itd. To poglavje je zato posebej namenjeno investitorjem enostanovanjskih objektov.
Katalog hiš

Želim si izposoditi Ingra katalog hiš in izbrati svoj sanjski dom!

Želim katalog
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke