Uresničujemo vaše želje.
Ker samo enkrat gradimo.
Velikost besedila:  
INGRA Stanislav Klemenčič, s. p.
Črešnjevci 88 a, 9250 G. Radgona
T: 02/ 564 91 00, E: info@ingra.si

Individualni projekti


Skoraj vsi načrti, ki se nahajajo v našem katalogu tipskih projektov, so bili sprva projektirani po naročilu individualnih investitorjev. Izdelava osnovnega projekta po naročilu pomeni, da investitorju izdelamo vizualizacijo in 3D model ter da kasneje tak projekt vključimo v naš katalog. V kolikor investitor ne želi, da tak projekt kasneje postane tipski, njegovo željo upoštevamo, seveda pa je cena višja. Tak projekt lahko tudi povsem prilagodimo individualnemu investitorju in projektiramo še številne detajle (npr. pametne inštalacije, različni alternativni viri ogrevanja in oskrbe z vodo, izbira materialov v skladu z željami investitorja itd.). Pri projektiranju individualnega projekta torej ni omejitev.

Če se investitor odloči za izdelavo individualnega projekta, je potrebno že v fazi arhitekturnega načrtovanja predvideti način ogrevanja, prezračevanja, hlajenja in ostalih zahtev glede strojnih inštalacij. Marsikatera želja oz. zahteva kasneje ni več uresničljiva ali pa postane izvedba izredno draga, če ni bila upoštevana že v sami zasnovi projekta. Zato je nujno, da se investitor že v fazi izdelave idejnih rešitev odloči, kaj in kako namerava vgraditi v objekt, ter se dogovori za sodelovanje projektanta strojnih in električnih inštalacij.
Katalog hiš

Želim si izposoditi Ingra katalog hiš in izbrati svoj sanjski dom!

Želim katalog
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke