Uresničujemo vaše želje.
Ker samo enkrat gradimo.
Velikost besedila:  
INGRA Stanislav Klemenčič, s. p.
Črešnjevci 88 a, 9250 G. Radgona
T: 02/ 564 91 00, E: info@ingra.si

Nizkoenergijske hiše


Vsi projekti hiš, ki jih pripravljamo, predstavljajo nizkoenergijske hiše. Vsekakor pa se poraba energije med posameznimi »boljšimi« in malo manj »dobrimi« nizkoenergijskimi hišami razlikuje. Projekt za zelo dobro nizkoenergijsko hišo je zahtevnejši od projekta za običajno nizkoenergijsko hišo, kar seveda velja tudi za izvedbo. Pri načrtovanju je potrebno upoštevati vse parametre, ki bodo kasneje vplivali na izvedbo objekta (velikost in lega parcele, geološka sestava tal, globina podtalnice, želena velikost objekta, smer slemena ipd.). Pri tem vam bomo svetovali in pomagali najti optimalne rešitve.

Tudi izdelava projekta strojnih inštalacij je možna po dogovoru. Vsekakor se je treba že v začetku odločiti o načinu oskrbe objekta z energijo za ogrevanje in hlajenje (če je potrebno oz. če se to predvideva). Tako je mogoče razen standardnih rešitev uporabiti toplotno črpalko z zemeljskim kolektorjem, geosondo, podtalnico ali zrakom. Ogrevanje je mogoče talno ali stensko, če je zahteva po hlajenju, pa tudi stropno. Po želji je možno v projektu predvideti tudi centralni prezračevalni sistem z rekuperacijo toplote odpadnega zraka.
Katalog hiš

Želim si izposoditi Ingra katalog hiš in izbrati svoj sanjski dom!

Želim katalog
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke