O podjetju

Ingra

Družinsko podjetje INGRA

Družinsko podjetje INGRA je Stanislav Klemenčič s soprogo Danico ustanovil leta 1991. Na začetku sta bila glavna oprema risalna deska in rotring. 

O tem, kako je projektiranje potekalo nekoč, ko elektronske pošte in spleta še ni bilo in smo načrte vozili kopirat v 40 km oddaljen Maribor, do poslovnih partnerjev na druge konce Slovenije pa jih dostavljali tudi preko avtobusnih linij, bi lahko zapisali cel roman. 

Že takrat nam nikoli ni bil dolgčas.

Leta 1993 pa je bilo za nas prelomno: nabavili smo namreč prve računalnike. Bili smo pionirji računalniškega projektiranja v Sloveniji in hitro se je izkazalo, da je bila odločitev prava.

načrti hiš
Kartografski prikaz števila izdelanih projektov v obdobju 2005 - 2015 po upravnih enotah

Podjetje s 30-letnimi izkušnjami

Danes, po 30. letih delovanja po celotni Sloveniji, smo res ponosni na svoje delo: premagali smo številne ovire in projektirali več tisoč hiš, in to ne le na našem območju Štajerske, ampak v vseh pokrajinah.

Po naših projektih so poleg enostanovanjskih stavb zgrajeni še številni apartmajski in večstanovanjski objekti, domovi starejših občanov, športni objekti, hlevi, proizvodne hale, trgovski centri, ambulante in podobno. 

Danes največji obseg našega dela predstavlja projektiranje enostanovanjskih objektov. 

Končanih projektov
4000 +
Zadovoljnih strank
8000 +
Načrtov hiš
200 +

Zakaj izbrati nas?

Ključna ideja in koncept našega dela je v tem, da najdemo pravo rešitev bivanja za vsako posamezno družino. Po mnenju strokovnjakov je pri načrtovanju doma pomembno poznavanje življenjskega stila, navad in osebnosti posameznika oz. družine. Pri tem se zanašamo na lastne izkušnje in ustvarjalnost.

Vsak naš projekt, ne glede na to, ali tlorisna zasnova izhaja iz hiše v katalogu ali je nastala na podlagi individualne želje investitorja, predstavlja edinstveno projektno rešitev.

Strokovnost in dolgoletne izkušnje zagotavljajo izvrstno poznavanje potreb sodobnih graditeljev.

Želje in potrebe sodobne družine so danes povsem drugačne, kot so bile pred leti. Temu trendu sledimo tudi v našem podjetju, zato nenehno optimiziramo in nadgrajujemo našo stalno ponudbo 300 načrtov hiš.

Načrtujemo enostavne in praktične rešitve bivanja.

Največji poudarek pri načrtovanju novega doma vsake družine je v iskanju enostavnih in praktičnih rešitev bivanja. V prijetem domu se počutimo srečne in zadovoljne, in to udobje je najpomembnejši dejavnik osebne sreče.

Imate dodatna vprašanja?

Pokličite nas na 02 564 91 00 ali nam pišite preko spodnjega obrazca. Z veseljem vam bomo pomagali.

    Strinjam se z varstvom mojih osebnih podatkov in pogoji uporabe spletne strani.

      Strinjam se z varstvom mojih osebnih podatkov in pogoji uporabe spletne strani.