Ytong hiše s tlorisi (brezplačen projekt)

Ytong hiše, projektirane v podjetju INGRA Stanislav Klemenčič, s. p., so rezultat uspešnega in strokovnega sodelovanja družbe Xella z dolgoletno tradicijo proizvodnje Ytong elementov in našega podjetja z dolgoletnimi izkušnjami projektiranja po celotni Sloveniji.

V Ytong hišah, projektiranih v našem podjetju, domuje že na stotine Slovencev. Ključ do uspeha skupnega projekta je izvrstno poznavanje potreb sodobnih graditeljev in načrtovanje enostavnih ter praktičnih rešitev z gradbenim sistemom Ytong. Hiše in tlorise predstavljamo tudi v zrcalnih različicah.

V primeru izbire katerega izmed predstavljenih načrtov Ytong hiš in gradnje s sistemom Ytong, prejmejo investitorji projektno dokumentacijo brezplačno. Več na: https://www.ytonghisa.si/

Številni načrti obstajajo v več različicah, ki Vam jih podrobneje predstavimo na sedežu podjetja. Tudi za te različice ytong hiš je možno skleniti pogodbo s podjetjem Xella, kar pomeni, da je celotna projektna dokumentacija vključena v njihov paket hiše, doplačate le morebitno razliko v materialu.

Ytong je gradbeni material iz porobetona, ki ga že več kot 40 let proizvaja tovarna iz Kisovca pri Zagorju. Proizvajajo ga v različnih oblikah: kot zidne bloke, plošče, preklade, armirane izdelke ali polnila za izvedbo medetažnih ali strešnih konstrukcij. Glavna značilnost materiala Ytong je njegova odlična toplotna izolativnost, ki omogoča gradnjo kakovostnih nosilnih zunanjih in notranjih zidov ter predelnih sten.

Elementor ENOETAŽNE

Elementor DVOETAŽNE

Elementor PODKLETENE

Ste našli kaj zanimivega ali potrebujete pomoč pri izbiri?

Če se ne bomo mogli takoj odzvati, vas bomo vsekakor poklicali nazaj.

Če se ne bomo mogli takoj odzvati, vas bomo vsekakor poklicali nazaj.