Zaposlimo arhitekta(-ko)

arhitekt

Želite tudi Vi prispevati svoj delček k uresničitvi največjega življenjskega projekta številnih slovenskih družin? Želite sodelovati pri projektiranju različnih vrst stavb?

V podjetju INGRA že 30 let pripravljamo projektno dokumentacijo za vse vrste objektov po celotni Sloveniji. Našo glavno dejavnost trenutno predstavlja projektiranje stanovanjskih stavb. Dopolniti želimo zanesljiv in ambiciozen kolektiv, usklajen v timskem delu in pripravljen za razvijanje.

V svoj tim želimo pritegniti sodelavko ali sodelavca za delovno mesto:

  • ARHITEKT(-KA) (m/ž) za področje projektiranja stavb

Od kandidatk in kandidatov je zaželen opravljen strokovni izpit. Obvezno je aktivno znanje angleškega jezika, zaželeno pa je tudi aktivno znanje nemškega jezika. Prav tako je potrebno imeti vozniški izpit kategorije B, dobre komunikacijske sposobnosti, pričakujemo pa tudi pripravljenost za timsko delo in pozitivno naravnanost.

Obvezna znanja programskih orodij:

  • Allplan (napredno poznavanje), Autocad (napredno poznavanje), Lumion
  • Microsoft Office (Word, Excel, Access, Outlook itd.)

Nudimo

Nudimo dinamično in kreativno delo v pozitivnem delovnem okolju v Gornji Radgoni. Zagotavljamo redno stimulativno plačilo, strokovno izobraževanje in usposabljanje znotraj (in zunaj) podjetja, samostojnost in visoko motiviranost za doseganje ciljev.

Prijave z življenjepisom in opisom delovnih izkušenj sprejemamo izključno na elektronski naslov: info@ingra.si. Za dodatne informacije smo na voljo na telefonski številki 02 564 91 00.

Vse prijave bodo obravnavane diskretno.