Vse hiše

V to skupino sodijo vse naše hiše: tiste, ki so nastale na podlagi sodelovanja s podjetjem Xella in za katere lahko projektno dokumentacijo prejmete brezplačno (Ytong hiše) in vse ostale hiše našega podjetja, ki se nahajajo v stalni ponudbi 300 hiš. Vsi načrti obstajajo tudi v zrcalnih verzijah.

Vsak projekt, četudi tlorisna zasnova izhaja iz nekega že obstoječega tipa iz našega kataloga 300 hiš, je projektiran za vsakega konkretnega naročnika in konkretno lokacijo. Pri tem upoštevamo želje in potrebe naročnika, določila prostorskih aktov, zahteve mnenjedajalcev itd. Prikazani projekti iz naše baze hiš predstavljajo torej že izdelane tipe, ki sicer obstajajo v številnih različicah.

Svetujemo vam, da ste pri iskanju načrtov za nov dom iz naše ponudbe pozorni predvsem na tlorisno razporeditev prostorov. Lahko se zgodi, da vam predviden vhod v objekt ne ustreza, vendar je zelo verjetno, da imamo že izdelan tloris hiše z drugačno različico vhoda.

V kolikor bi v hiši želeli imeti še klet, pa takega projekta ne najdete, nas kar pokličite – skoraj zagotovo obstaja tak tip. Morda bi namesto dvokapne želeli enokapno ali ravno streho, kar lahko prav tako spremenimo. Če Vam čopi niso všeč, je to seveda možno prilagoditi. V kolikor želite frčado, ki ni predvidena, lahko spremenimo tudi to. Podobno velja za balkone, okna, kamine itd.

Vsi načrti obstajajo tudi v zrcalnih različicah (primeroma prikazano pri načrtih Ytong hiš).

Ste našli kaj zanimivega ali potrebujete pomoč pri izbiri?

Če se ne bomo mogli takoj odzvati, vas bomo vsekakor poklicali nazaj.

Če se ne bomo mogli takoj odzvati, vas bomo vsekakor poklicali nazaj.

Vse ENOETAŽNE

Elementor DVOETAŽNE

Elementor PODKLETENE